Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/8682
Title: Національний природний парк «Кременецькі гори»: сучасний стан та перспективи збереження, відтворення, використання природничих комплексів та історико-культурних традицій
Authors: Штогрин, М. О.
Байрак, О. М.
Царик, Любомир Петрович
Онищенко, В. А.
Бондар, О. І.
Богомаз, М. В.
Лукіша, В. В.
Онук, Л. Л.
Царик, Петро Любомирович
Штогун, А. О.
Тимошенко, О.Л.
Липка, Л. О.
Довганюк, І. Я.
Bibliographic description (Ukraine): Національний природний парк «Кременецькі гори»: сучасний стан та перспективи збереження, відтворення, використання природничих комплексів та історико-культурних традицій : монографія / М.О. Штогрин, О. М. Байрак, Л. П. Царик, [та ін.]. − Київ: ТВО «ВТО Типографія від А до Я», 2017. – 296 с.
Issue Date: 2017
Publisher: ТВО «ВТО Типографія від А до Я»
Abstract: У монографії узагальнено результати комплексних досліджень території національного природного парку «Кременецькі гори», що містять детальну характеристику природних умов, рекреаційних ресурсів та особливості історико-архітектурної спадщини Кременецьких гір. Окреслено перспективи розвитку Парку як природоохоронної, рекреаційної і наукової установи загальнодержавного значення та з’ясовано роль Парку у сталому розвитку Кременеччини та Шумщини. Видання призначене для ботаніків, зоологів, екологів, фахівців у галузі природо-заповідної справи, аспірантів та студенів природничого профілю.
URI: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/8682
Appears in Collections:Монографії, розділи з монографій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kremenetski hory.pdf13,38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.