Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9069
Назва: Екотоксичність промислових наноматеріалів. Аналіз проблеми та методологічні засади оцінки
Автори: Столяр, Оксана Борисівна
Фальфушинська, Галина Іванівна
Гнатишина, Л. Л.
Мітіна, Н. Є.
Заіченко, О. С.
Стойка, Р. С.
Бібліографічний опис: Екотоксичність промислових наноматеріалів. Аналіз проблеми та методологічні засади оцінки / О. Б. Столяр, Г. І. Фальфушинська, Л. Л. Гнатишина [та ін.]. // Багатофункціональні наноматеріали для біології і медицини: молекулярний дизайн, синтез і застосування : монографія. – Київ : Наукова думка, 2017. – С. 210–236.
Дата публікації: 2017
Видавництво: Наукова думка
Короткий огляд (реферат): У главі проаналізовано інформацію про наноекотоксичність промислових наноматеріалів. Подано перелік найбільш ймовірних серед наноматеріалів забруднювачів довкілля, шляхи їх потрапляння у довкілля та у організм. Обговорюється коректність методів оцінки екотоксичності наноматеріалоці та на прикладі власного досвіду дослідження механізмів впливу металовмісних нанорозмірних поліелектролітів для водних тварин доводиться коректність методичного підходу, що ґрунтується на порівнянні впливу наноматеріалу та його складових на метал-депонувальні протеїни металотіонеїни.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.library.univ.kiev.ua/ukr/elcat/new/detail.php3?doc_id=1761029
http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9069
ISBN: 978-966-00-1564-7
Розташовується у зібраннях:Монографії, розділи з монографій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Nano.pdf1,39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.