Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9727
Название: Процес трансформації духовенства і парафій ГКЦ в РПЦ у західноукраїнських областях України в 1945–1946 рр.
Другие названия: TRANSFORMATION PROCESS OF UGCC CLERGY AND PARISHES INTO ROC IN GALICIA REGIONS OF UKRAINE IN 1945–1946.
Авторы: Стоцький, Ярослав
Библиографическое описание: Стоцький, Я. Процес трансформації духовенства і парафій ГКЦ в РПЦ у західноукраїнських областях України в 1945–1946 рр. / Ярослав Стоцький // Українське православ'я у контексті вітчизняної історії та суспільних трансформацій: пам'яті митрополитів Василя (Липківського) та Іоана (Боднарчука) : матеріали Всеукр. науково-практичної конф., 27-28 листопада 2014 р. - 2014. - С. 61–67.
Дата публикации: 27-ноя-2014
Издательство: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Ключевые слова: церкви
греко-католики
православні
уповноважений
clergymen
parishes
churches
Greek Catholics
orthodox
authorized representative
process
Краткий осмотр (реферат): У статті досліджено процес переходу греко-католицького духовенства і його парафій у російське православ’я та роль і методи у цьому так званому «возз’єднанін» уповноважених Ради у справах РПЦ у західноукраїнських областях України й ієрархії РПЦ.
The article investigates the process of conversion of Greek Catholic clergy and parishes to Russian Orthodoxy; role and methods in this ‘so called’ reunion of ROC authorized council representatives in Galicia regions with ROC clergy.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9727
Располагается в коллекциях:Українське православ'я у контексті вітчизняної історії та суспільних трансформацій: пам'яті митрополитів Василя (Липківського) та Іоана (Боднарчука)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
10Stotckyi.pdf127,47 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.