Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9752
Название: Почаївська лавра і відлучення Арсена Річинського від церкви
Другие названия: POCHAYIV LAVRA AND ARSEN RICHINSKYI EXCOMMUNICATION FROM THE CHURCH
Авторы: Мазур, Петро
Библиографическое описание: Мазур, П. Почаївська лавра і відлучення Арсена Річинського від церкви / Петро Мазур // Українське православ'я у контексті вітчизняної історії та суспільних трансформацій: пам'яті митрополитів Василя (Липківського) та Іоана (Боднарчука) : матеріали Всеукр. науково-практичної конф., 27-28 листопада 2014 р. - 2014. - С. 195–198.
Дата публикации: 28-ноя-2014
Издательство: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Ключевые слова: Арсен Річинський
Православна церква
українізація
анафема
Почаївська лавра
Arsen Richinskyi
the Orthodox Church
ukrainization
anathema
Pochayiv Lavra
Краткий осмотр (реферат): У статті висвітлено життєвий і творчий шлях етнолога релігії Арсена Річинського з 1920 до 1929 рр.: боротьбу за українізацію Православної церкви, оголошення йому анафеми, і відміну рішення про відлучення від Церкви.
In the article are highlighted the life and creative way of the religion ethnologist Arsen Richinskyi in 1920–1929: struggle for ukrainisation of the Orthodox Church, offers of anathema, and the role of Pochayiv Lavra and annulment of this excommunication.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9752
Располагается в коллекциях:Українське православ'я у контексті вітчизняної історії та суспільних трансформацій: пам'яті митрополитів Василя (Липківського) та Іоана (Боднарчука)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
35Mazur.pdf101,49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.