Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9892
Название: Поширення полівки звичайної (Microtusarvalispallas.) на Західному Поділлі
Авторы: Калаус, А.
Библиографическое описание: Калаус, А. Поширення полівки звичайної (Microtusarvalispallas.) на Західному Поділлі / А. Калаус // Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. - 2013. - Вип. 31. - С. 3–5. - Бібліогр. в кінці ст.
Дата публикации: 2013
Издательство: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Ключевые слова: Полівка звичайна
Західне Поділля
Краткий осмотр (реферат): З метою розкриття факторів, що обумовлюють підтримку біологічної продуктивності лісових господарств необхідне глибоке вивчення взаємодії і взаємозв’язків всього рослинного і тваринного комплексу біоценозів. Власне це дає можливість визначити місце і роль мишоподібних гризунів в природі та господарській діяльності людини. З цієї точки зору, вивчення різноманіття, аналіз ареалу поширення і специфіки ландшафтно – біотопічного розселення фонових видів і лісових біоценозів і стало завданням проведеного нами дослідження.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9892
Располагается в коллекциях:Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Вип. 31.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1Klaus.pdf110,18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.