Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9915
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГевко, М.-
dc.date.accessioned2018-09-17T12:01:59Z-
dc.date.available2018-09-17T12:01:59Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationГевко, М. Вплив різних концентрацій формаліну на окремі показники ярої пшениці м’якої Tritikum Aestivum сорту рання 93 / М. Гевко // Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. - 2013. - Вип. 31. - С. 55–58. - Бібліогр. в кінці ст.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9915-
dc.description.abstractАктуальність досліджень полягає у вивченні впливу формаліну на живі організми, а саме на яру пшеницю м’яку сорту Рання 93, як одного із хімічних мутагенів, що потрапляють у навколишнє середовище.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюкаuk_UA
dc.subjectформалінuk_UA
dc.subjectяра пшеницяuk_UA
dc.titleВплив різних концентрацій формаліну на окремі показники ярої пшениці м’якої Tritikum Aestivum сорту рання 93uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Вип. 31.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
21Gevko.pdf149,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.