Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9929
Название: Проблеми водопостачання в м. Тернополі
Авторы: Покляцька, П.
Библиографическое описание: Покляцька, П. Проблеми водопостачання в м. Тернополі / П. Покляцька // Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. - 2013. - Вип. 31. - С. 75–78. - Бібліогр. в кінці ст.
Дата публикации: 2013
Издательство: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Ключевые слова: водопостачання
м. Тернопіль
Краткий осмотр (реферат): Однією із актуальних проблем сьогодення є незадовільна якість водопровідної води у м. Тернополі через надмірне хлорування, застарілі мережі і часті аварії на водопроводах. Незадоволення станом питної води жителів міста Тернополя з кожним роком зростає, не дивлячись на те, що забезпечення питною водою відбувається лише за рахунок підземних джерел. Пошук причин такої ситуації можна віднайти на основі аналізу системи водопостачання в розрізі як окремих водопровідних споруд, так і системи загалом. Це і зумовило актуальність дослідження та вибір теми.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9929
Располагается в коллекциях:Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Вип. 31.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
77Pokljazka.pdf469,96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.