Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9930
Название: Природоохоронні об’єкти Гусятинського району та їх використання для рекреації і туризму
Авторы: Гетьман, Т.
Библиографическое описание: Гетьман, Т. Природоохоронні об’єкти Гусятинського району та їх використання для рекреації і туризму / Т. Гетьман // Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. - 2013. - Вип. 31. - С. 78–82. - Бібліогр. в кінці ст.
Дата публикации: 2013
Издательство: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Ключевые слова: природоохоронні об’єкти
рекреація
туризм
Краткий осмотр (реферат): Розвиток рекреаційної діяльності у заповідних територіях – важлива складова раціонального природокористування. Однак, рекреацію потрібно розвивати так, щоб не тільки не порушувати природні процеси, але і сприяти економічно раціональному заповідному природокористуванню. Сутність природоохоронної території є внутрішнім протиріччям. З одного боку, вона охороняється від людей, від їх руйнівного впливу. З другого боку, територія охороняється для людей, для їх духовного і матеріального блага.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9930
Располагается в коллекциях:Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Вип. 31.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
78Getman.pdf64,06 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.