Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9934
Название: Історія та технологія розпису тканини холодним батиком
Авторы: Музика, О.
Библиографическое описание: Музика, О. Історія та технологія розпису тканини холодним батиком : [матеріали до уроків] / О. Музика // Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. - 2013. - Вип. 31. - С. 88–92. - Бібліогр. в кінці ст.
Дата публикации: 2013
Издательство: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Ключевые слова: розпис тканини
холодний батик
Краткий осмотр (реферат): Навчальною програмою з технології передбачено ознайомлення учнів із різними технологіями розпису тканини, які подобаються як дітям, так і дорослим. Розпис тканини – не просто технологічний процес, це творчий процес, і як усяка творчість, він приносить справжнє задоволення. Художній розпис тканин — давнє та вічно молоде мистецтво, інтерес до якого постійно зростає. Гарячий батик, вузликовий батик, трафаретний розпис, акварельна техніка або вільний розпис – технік розпису багато і в кожної свої особливості. Вигідно відрізняється від інших видів холодний батик. Робота в техніці холодного батика дає можливість розписати не всю річ, а один невеликий фрагмент. Такий фрагментарний розпис може не тільки прикрасити виріб, але і без допомоги аплікації приховати дефект тканини або плями. В даній техніці можна виконувати листівки, розписувати мотиви для аплікації, шарфи, палантини або використовувати її при оформленні тканин.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9934
Располагается в коллекциях:Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Вип. 31.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
28Muzuka.pdf177,35 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.