Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9942
Название: Методичні аспекти навчання учнів бісерного рукоділля
Авторы: Малько, Н.
Библиографическое описание: Малько, Н. Методичні аспекти навчання учнів бісерного рукоділля / Н. Малько // Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. - 2013. - Вип. 31. - С. 110–112. - Бібліогр. в кінці ст.
Дата публикации: 2013
Издательство: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Ключевые слова: бісерне рукоділля
Краткий осмотр (реферат): Здавна в Україні поважали людей, які займалися рукоділлям, уміли створювати рукотворні неповторні вироби. Тому дітей змалечку прилучали до заняття рукоділлям. Це сприяло вихованню у них почуття прекрасного, любові до праці, пошани до культури народу та багатьох інших якостей. Однак у час комп'ютерних технологій все частіше звучать оди комп’ютеризації навчального процесу і все рідше слова про користь різноманітних рукодільних занять для школярів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9942
Располагается в коллекциях:Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Вип. 31.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
36Malko.pdf81,47 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.