Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9954
Название: Використання блогу як освітньої технології в навчальному процесі
Авторы: Бевуз, Т.
Библиографическое описание: Бевуз, Т. Використання блогу як освітньої технології в навчальному процесі / Т. Бевуз // Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. - 2013. - Вип. 31. - С. 140–143. - Бібліогр. в кінці ст.
Дата публикации: 2013
Издательство: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Ключевые слова: блог
навчальний процес
Краткий осмотр (реферат): На сьогоднішній день особливо актуальними є ті послуги Інтернету, які не потребують додаткових матеріальних затрат та технічних ресурсів, ними легко користуватися, вони зручні і надійні. До таких послуг відноситься блог (онлайн-щоденник). Аналіз основних досліджень і публікацій дозволяє стверджувати, що служби та сервіс мережі Інтернет можна використовувати для організації навчання студентів за різними формами. Однак проблемі використання блогів в освіті у наукових джерелах приділено недостатньо уваги, тому виникає потреба у більш детальному вивченні можливостей блогів і впровадження їх в освітні процеси. Проблема впровадження блогів у навчальний процес досліджувалась в працях Р.Е. Фердіг, Д. Кайе та ін.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9954
Располагается в коллекциях:Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Вип. 31.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
48Bevus.pdf208,31 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.