Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9968
Название: Показники динаміки фізичної підготовленості гандболісток різних віково-кваліфікаційних груп (8–13 років)
Авторы: Дем’ян, М.
Библиографическое описание: Дем'ян, М. Показники динаміки фізичної підготовленості гандболісток різних віково-кваліфікаційних груп (8–13 років) / М. Дем'ян // Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. - 2013. - Вип. 31. - С. 186–190. - Бібліогр. в кінці ст.
Дата публикации: 2013
Издательство: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Ключевые слова: фізична підготовленість гандболісток
Краткий осмотр (реферат): Гандбол атлетична гра, пов’язана з екстремальними, фізичними і психологічними навантаженнями які вимагають, крім технічної і тактичної підготовленості, високу фізичну підготовленість гандболісток. і передбачає необхідність застосування науково обґрунтованого комплексного контролю за її впливом на організм Проведений нами аналіз діючої навчальної програми з гандболу для ДЮСШ [2] показав, що рекомендовані нормативні вимоги не дають змоги здійснити ефективний контроль фізичної підготовленості гандболісток. У програми не представлені рівні компетентності рекомендованих нормативів, відсутні контрольні вправи і нормативи координаційних здібностей та загальної витривалості, не .вказані вимоги до морфологічного статусу юних гандболісток,. Нормативні вимоги значно завищені, їх не виконує більшість гандболісток. Авторами програми з гандболу не врахований низькій рівень здоров’я і фізичного стану сучасних школярів, У змісті програми не заплановані спеціальні вправи для розвитку загальної витривалості у гандболісток груп початкової підготовки.. Саме цілеспрямований педагогічний вплив на її розвиток є важливим фактором у забезпеченні ефективності навчально-тренувального процесу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9968
Располагается в коллекциях:Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Вип. 31.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
62Demjan.pdf91,56 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.