Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9969
Title: Індивідуалізація технічної підготовки учнів старших класів на секційних заняттях з вільної боротьби
Authors: Бетлей, М.
Bibliographic description (Ukraine): Бетлей, М. Індивідуалізація технічної підготовки учнів старших класів на секційних заняттях з вільної боротьби / М. Бетлей // Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. - 2013. - Вип. 31. - С. 190–194. - Бібліогр. в кінці ст.
Issue Date: 2013
Publisher: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Keywords: секційні заняття з вільної боротьби
Abstract: Технічна підготовленість в спорті – це ступінь оволодіння спортсменом системою рухів, прийомів і дій (в залежності від техніки виду спорту), характерних для результативності змагальної діяльності. Технічна підготовка повинна бути тісно пов’язаною з фізичними, психічними, тактичними можливостями спортсмена, а також з конкретними умовами змагальної діяльності та зовнішнього середовища. Цілком зрозуміло, що чим більшою кількістю прийомів і дій володіє спортсмен, тим більшою мірою він готовий до вирішення складних тактичних завдань, що виникають в процесі змагальної боротьби.
URI: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9969
Appears in Collections:Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Вип. 31.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
63Betlej.pdf77,64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.