Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/11054
Назва: Особливості дизайн-проектування інтер’єру залу ресторану
Автори: Цимбала, Н.
Бібліографічний опис: Цимбала, Н. Особливості дизайн-проектування інтер’єру залу ресторану / Н. Цимбала // Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. - 2018. - Вип. 43. - С. 81–82. - Бібліогр. наприкінці ст.
Дата публікації: 2018
Видавництво: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/11054
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Вип. 43.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1Tsimbala.pdf483,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.