Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/13330
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorLisova, N. O.-
dc.contributor.authorHavryshok, B. B.-
dc.date.accessioned2020-01-28T09:53:40Z-
dc.date.available2020-01-28T09:53:40Z-
dc.date.issued2019-05-24-
dc.identifier.citationLisova N. O., Havryshok B. B. Eco-labeling of food // Development of socio-economic systems in a global competitive environment : II International Scientific Conference , May 24th, 2019. Le Mans: Baltija Publishing, 2019. P. 154–157.uk_UA
dc.identifier.isbn978-9934-571-91-6-
dc.identifier.urihttp://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/13330-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherBaltija Publishinguk_UA
dc.titleEco-labeling of fooduk_UA
dc.typeConference Abstractuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Lisova_Laman.pdf542,97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.