Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                
    
    http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/18935| Название: | Рецептивний аспект перекладу художнього твору | 
| Авторы: | Кухтин, Марія | 
| Библиографическое описание: | Кухтин М. Рецептивний аспект перекладу художнього твору // Студентський науковий альманах факультету іноземних мов ТНПУ ім. В. Гнатюка. Тернопіль : ТНПУ ім. В. Гнатюка, 2019. № 1 (16). С. 132-135 | 
| Дата публикации: | 2019 | 
| Издательство: | ТНПУ ім. В. Гнатюка | 
| Научный руководитель: | Головацька, Юлія Богданівна | 
| Ключевые слова: | текст переклад рецепція інтерпретація твір | 
| Краткий осмотр (реферат): | Стаття присвячена дослідженню рецепції перекладу художнього твору, а також інтерпретації тексту оригіналу. Визначено, що на сучасному етапі художній твір пов’язується не лише з фігурою письменника, але й з фігурою читача, тобто орієнтується на читацьку рецепцію. Досліджено вплив психологічного та рецептивного аспекту при сприйманні перекладу. | 
| URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/18935 | 
| Располагается в коллекциях: | Студентський науковий альманах факультету іноземних мов ТНПУ ім. В. Гнатюка.  2019. № 1 (16) | 
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 38_Kukhtyn.pdf | 85,94 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть | 
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

