Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/23068
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСопіга, Віктор Борисович-
dc.contributor.authorАлілуйко, Марія Степанівна-
dc.date.accessioned2021-11-19T11:25:40Z-
dc.date.available2021-11-19T11:25:40Z-
dc.date.issued2019-09-27-
dc.identifier.citationСопіга В., Алілуйко М. Впровадження системи менеджменту 5S у діяльність готельно-ресторанних підприємств // Географія, економіка і туризм: національний та міжнародний досвід : Матеріали XІІІ Міжнародної наукової конференції (Львів, 27-29 вересня 2019 р). Львів, 2019. С. 217-220.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/23068-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleВпровадження системи менеджменту 5S у діяльність готельно-ресторанних підприємствuk_UA
dc.typeConference Abstractuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій (міжфакультетні)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
sopiga_1.pdf229,57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.