Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/23068| Назва: | Впровадження системи менеджменту 5S у діяльність готельно-ресторанних підприємств | 
| Автори: | Сопіга, Віктор Борисович Алілуйко, Марія Степанівна | 
| Бібліографічний опис: | Сопіга В., Алілуйко М. Впровадження системи менеджменту 5S у діяльність готельно-ресторанних підприємств // Географія, економіка і туризм: національний та міжнародний досвід : Матеріали XІІІ Міжнародної наукової конференції (Львів, 27-29 вересня 2019 р). Львів, 2019. С. 217-220. | 
| Дата публікації: | 27-вер-2019 | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/23068 | 
| Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій (міжфакультетні) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| sopiga_1.pdf | 229,57 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

