Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/30239
Назва: Мистецька гордість Тернопільщини у минулому й сьогоденні
Бібліографічний опис: Мистецька гордість Тернопільщини у минулому й сьогоденні : колективна монографія. Тернопіль, 2023. 184 с.
Дата публікації: 2023
Короткий огляд (реферат): У монографії висвітлено творчу діяльність яскравих мистецьких постатей Тернопільщини, що діями в минулому й у сьогоденні. Проаналізовано основні твори композиторів Євгена Купчинського, Василя Барвінського, Миколи Шамлі, концертну діяльність та репертуар колективів, керованих диригентами Володимиром Василевичем, Ігорем Левенцем, Богданом Іваноньківим, репертуар та концертні виступи співачок Соломії Крушельницької, Володимири Чайки та бандуриста Костя Місевича, монографічний збірник Йосифа Роздольського та мистецький доробок художників Михайла Цибулька і Михайла Кузіва. Видання адресоване мистецтвознавцям, викладачам і студентам вищих і середніх мистецьких навчальних закладів і любителям й поціновувачам українського мистецтва.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/30239
Розташовується у зібраннях:Мистецька гордість Тернопільщини у минулому й сьогоденні

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Monogr_Smoljak.pdf1,25 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.