Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9915
Назва: Вплив різних концентрацій формаліну на окремі показники ярої пшениці м’якої Tritikum Aestivum сорту рання 93
Автори: Гевко, М.
Бібліографічний опис: Гевко, М. Вплив різних концентрацій формаліну на окремі показники ярої пшениці м’якої Tritikum Aestivum сорту рання 93 / М. Гевко // Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. - 2013. - Вип. 31. - С. 55–58. - Бібліогр. в кінці ст.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Ключові слова: формалін
яра пшениця
Короткий огляд (реферат): Актуальність досліджень полягає у вивченні впливу формаліну на живі організми, а саме на яру пшеницю м’яку сорту Рання 93, як одного із хімічних мутагенів, що потрапляють у навколишнє середовище.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9915
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Вип. 31.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
21Gevko.pdf149,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.