Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/10114
Название: Практичні аспекти розвитку та використання дистанційних методів навчання під час підготовки фахівців харчової та готельної індустрії
Авторы: Дейниченко, Григорій Вікторович
Афукова, Наталія Олександрівна
Горєлков, Дмитро Вікторович
Библиографическое описание: Дейниченко, Г. В. Використання сервісів ВЕБ 2.0 для навчання лексики майбутніх учителів англійської мови / Г. В. Дейниченко, Н. О. Афукова, Д. В. Горєлков // Сучасні інформаційні технології та інноваційні методики навчання: досвід, тенденції, перспективи. Збірник тез за матеріалами Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції з міжнародною участю (м. Тернопіль, 9 – 10 листопада, 2017). – Тернопіль: Осадца Ю. В., 2017. – № 1. – С. 118–121.
Дата публикации: ноя-2017
Издательство: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/10114
Располагается в коллекциях:Сучасні інформаційні технології та інноваційні методики навчання: досвід, тенденції, перспективи

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
28Dejnuchenko.pdf60,08 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.