Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/10634
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Форись, О. | - |
dc.date.accessioned | 2018-10-24T10:06:29Z | - |
dc.date.available | 2018-10-24T10:06:29Z | - |
dc.date.issued | 2018-04 | - |
dc.identifier.citation | Форись, О. Природні, соціально-економічні та екологічні умови та чинники розвитку молокопереробної промисловості Тернопільської області / О. Форись // Географічна наука у вимірах ХХI століття: матеріали звітно-наукової конференції викладачів та студентів (19 квітня 2018 р.). – Тернопіль: ТНПУ імені Володимира Гнатюка, 2018. – C. 163–165. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/10634 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка | uk_UA |
dc.title | Природні, соціально-економічні та екологічні умови та чинники розвитку молокопереробної промисловості Тернопільської області | uk_UA |
dc.type | Conference Abstract | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Географічна наука у вимірах ХХI століття |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
48Forus.pdf | 136,66 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.