Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/10634
Назва: Природні, соціально-економічні та екологічні умови та чинники розвитку молокопереробної промисловості Тернопільської області
Автори: Форись, О.
Бібліографічний опис: Форись, О. Природні, соціально-економічні та екологічні умови та чинники розвитку молокопереробної промисловості Тернопільської області / О. Форись // Географічна наука у вимірах ХХI століття: матеріали звітно-наукової конференції викладачів та студентів (19 квітня 2018 р.). – Тернопіль: ТНПУ імені Володимира Гнатюка, 2018. – C. 163–165.
Дата публікації: кві-2018
Видавництво: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/10634
Розташовується у зібраннях:Географічна наука у вимірах ХХI століття

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
48Forus.pdf136,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.