Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/10634
Название: Природні, соціально-економічні та екологічні умови та чинники розвитку молокопереробної промисловості Тернопільської області
Авторы: Форись, О.
Библиографическое описание: Форись, О. Природні, соціально-економічні та екологічні умови та чинники розвитку молокопереробної промисловості Тернопільської області / О. Форись // Географічна наука у вимірах ХХI століття: матеріали звітно-наукової конференції викладачів та студентів (19 квітня 2018 р.). – Тернопіль: ТНПУ імені Володимира Гнатюка, 2018. – C. 163–165.
Дата публикации: апр-2018
Издательство: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/10634
Располагается в коллекциях:Географічна наука у вимірах ХХI століття

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
48Forus.pdf136,66 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.