Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/13480
Название: Розвиток конструкцій плуга у ХVIII – XXI століттях
Авторы: Курка, В. П.
Ліннік, А. Ю.
Білик, С. Г.
Фльонц, О. В.
Замора, Ярослав Петрович
Библиографическое описание: Розвиток конструкцій плуга у ХVIII – XXI століттях : монографія / В. П. Курка та інші. Київ : Компринт, 2018. 250 с.
Дата публикации: 2018
Издательство: Компринт
Краткий осмотр (реферат): Монографія присвячена одній із актуальних задач сільськогосподарського машинобудування, а саме дослідженню конструкцій ґрунтообробних робочих органів, а також зміні конструктивних та геометричних параметрів в їх історичному розвитку. В представленій роботі розглянуто особливості та зміни конструкцій ґрунтообробної техніки протягом 18-21 століття у США, Німеччині, Україні і інших країнах. Дані дослідження дадуть змогу проаналізувати позитивні та негативні інженерні рішення в конструкціях плугів на всіх етапах їх розвитку при створенні нових конструкцій, які забезпечать мінімальні енерговитрати при виконанні процесу оранки із забезпеченням агровимог, що ставляться для обробітку ґрунту. Монографія призначена для магістрів та аспірантів, науково-технічних працівників які займаються проектуванням грунтообробних робочих органів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/13480
Располагается в коллекциях:Монографії, розділи з монографій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Zamora_monohraf.pdf13,63 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.