Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/13480
Назва: Розвиток конструкцій плуга у ХVIII – XXI століттях
Автори: Курка, В. П.
Ліннік, А. Ю.
Білик, С. Г.
Фльонц, О. В.
Замора, Ярослав Петрович
Бібліографічний опис: Розвиток конструкцій плуга у ХVIII – XXI століттях : монографія / В. П. Курка та інші. Київ : Компринт, 2018. 250 с.
Дата публікації: 2018
Видавництво: Компринт
Короткий огляд (реферат): Монографія присвячена одній із актуальних задач сільськогосподарського машинобудування, а саме дослідженню конструкцій ґрунтообробних робочих органів, а також зміні конструктивних та геометричних параметрів в їх історичному розвитку. В представленій роботі розглянуто особливості та зміни конструкцій ґрунтообробної техніки протягом 18-21 століття у США, Німеччині, Україні і інших країнах. Дані дослідження дадуть змогу проаналізувати позитивні та негативні інженерні рішення в конструкціях плугів на всіх етапах їх розвитку при створенні нових конструкцій, які забезпечать мінімальні енерговитрати при виконанні процесу оранки із забезпеченням агровимог, що ставляться для обробітку ґрунту. Монографія призначена для магістрів та аспірантів, науково-технічних працівників які займаються проектуванням грунтообробних робочих органів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/13480
Розташовується у зібраннях:Монографії, розділи з монографій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zamora_monohraf.pdf13,63 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.