Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/13816
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бачинська, Галина Василівна | - |
dc.contributor.author | Рябініна, І. М. | - |
dc.date.accessioned | 2020-03-13T18:48:24Z | - |
dc.date.available | 2020-03-13T18:48:24Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Бачинська Г. В., Рябініна І. М. Особливості найменування кондитерських виробів // Региональная ономастика: проблемы и перспективы исследования : сборник научных статтей. Витебск : ВГУ им. П. М. Мешерова, 2018. С. 294-297 | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-985-517-652-8 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/13816 | - |
dc.description.abstract | У статті проаналізовано найменування кондитерських виробів. Важливе значення при найменуванні солодощів мають фонетичні та лексико-семантичні особливості. У сучасному неймингу значна увага приділяється милозвучності номінації, яка досягається за допомогою алітерації, повторів, римованих компонентів і вдало підібраних лексичних одиниць. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article analyzes the name of confectionery products. Phonetic and lexico-semantic features has an important role in the designation of sweets. In contemporary naming, considerable attention is paid to the delicacy of the nominations, which is achieved through alliteration, repetitions, rhyming components and well-chosen lexical units. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ВГУ им. П. М. Мешерова | uk_UA |
dc.subject | антропонімія | uk_UA |
dc.subject | номінація | uk_UA |
dc.subject | нейминг | uk_UA |
dc.subject | алітерація | uk_UA |
dc.subject | лексична одиниця | uk_UA |
dc.subject | anthroponim | uk_UA |
dc.subject | nomination | uk_UA |
dc.subject | naming | uk_UA |
dc.subject | alliteration | uk_UA |
dc.subject | lexical unit | uk_UA |
dc.title | Особливості найменування кондитерських виробів | uk_UA |
dc.title.alternative | Naming peculiarities of confectionery | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Bachynska_VGY.pdf | 1,01 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Bachynska_tutyl.pdf | 247,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.