Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/13816
Назва: Особливості найменування кондитерських виробів
Інші назви: Naming peculiarities of confectionery
Автори: Бачинська, Галина Василівна
Рябініна, І. М.
Бібліографічний опис: Бачинська Г. В., Рябініна І. М. Особливості найменування кондитерських виробів // Региональная ономастика: проблемы и перспективы исследования : сборник научных статтей. Витебск : ВГУ им. П. М. Мешерова, 2018. С. 294-297
Дата публікації: 2018
Видавництво: ВГУ им. П. М. Мешерова
Ключові слова: антропонімія
номінація
нейминг
алітерація
лексична одиниця
anthroponim
nomination
naming
alliteration
lexical unit
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовано найменування кондитерських виробів. Важливе значення при найменуванні солодощів мають фонетичні та лексико-семантичні особливості. У сучасному неймингу значна увага приділяється милозвучності номінації, яка досягається за допомогою алітерації, повторів, римованих компонентів і вдало підібраних лексичних одиниць.
The article analyzes the name of confectionery products. Phonetic and lexico-semantic features has an important role in the designation of sweets. In contemporary naming, considerable attention is paid to the delicacy of the nominations, which is achieved through alliteration, repetitions, rhyming components and well-chosen lexical units.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/13816
ISBN: 978-985-517-652-8
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bachynska_VGY.pdf1,01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Bachynska_tutyl.pdf247,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.