Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/14150
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГоліней, Галина Михайлівна-
dc.date.accessioned2020-04-08T10:27:40Z-
dc.date.available2020-04-08T10:27:40Z-
dc.date.issued2019-03-15-
dc.identifier.citationГоліней Г. Оцінка якості меду з власних пасічних угідь за органолептичними показниками // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Вітчизняна наука на зламі епох: проблеми та перспективи розвитку» (15 березня 2019 р.) : зб. наук. праць. Переяслав-Хмельницький, 2019. Вип. 50. С. 236-238uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/14150-
dc.description.abstractУ статті охарактеризовано показники кількості меду, зібраного з власної пасіки при однаковій кількості бджолосімей і зроблено оцінку якості меду відібраних зразків за органолептичними показниками. Встановлено, що за органолептичними показниками (колір, смак, аромат, консистенція, кристалізація, ознаки бродіння (закисання), механічні домішки зразки натурального меду липового і гречаного сортів відповідають стандарту, і лише зразки квіткового меду мають незначні механічні домішки.uk_UA
dc.description.abstractThe article focus on the indicators of the amount of honey collected from own apiaries with the same number of bee colonies, and the estimation of the quality of honey of selected samples according to organoleptic parameters have been characterized in this work. It has been established that samples of natural honey of lime and buckwheat varieties correspond to the standard according to the organoleptic parameters (colour, taste, aroma, consistency, crystallization, signs of fermentation, acidification), and only samples of floral honey have insignificant mechanical impurities.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectбджільництвоuk_UA
dc.subjectякість медуuk_UA
dc.subjectвиди натурального медуuk_UA
dc.subjectпоказникиuk_UA
dc.subjectbeekeepinguk_UA
dc.subjectquality of honeyuk_UA
dc.subjecttypes of natural honeyuk_UA
dc.subjectindicatorsuk_UA
dc.titleОцінка якості меду з власних пасічних угідь за органолептичними показникамиuk_UA
dc.typeConference Abstractuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези конференцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Holinei_konf_octinka_jakosti_medu.pdf448,38 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.