Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/14150
Назва: Оцінка якості меду з власних пасічних угідь за органолептичними показниками
Автори: Голіней, Галина Михайлівна
Бібліографічний опис: Голіней Г. Оцінка якості меду з власних пасічних угідь за органолептичними показниками // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Вітчизняна наука на зламі епох: проблеми та перспективи розвитку» (15 березня 2019 р.) : зб. наук. праць. Переяслав-Хмельницький, 2019. Вип. 50. С. 236-238
Дата публікації: 15-бер-2019
Ключові слова: бджільництво
якість меду
види натурального меду
показники
beekeeping
quality of honey
types of natural honey
indicators
Короткий огляд (реферат): У статті охарактеризовано показники кількості меду, зібраного з власної пасіки при однаковій кількості бджолосімей і зроблено оцінку якості меду відібраних зразків за органолептичними показниками. Встановлено, що за органолептичними показниками (колір, смак, аромат, консистенція, кристалізація, ознаки бродіння (закисання), механічні домішки зразки натурального меду липового і гречаного сортів відповідають стандарту, і лише зразки квіткового меду мають незначні механічні домішки.
The article focus on the indicators of the amount of honey collected from own apiaries with the same number of bee colonies, and the estimation of the quality of honey of selected samples according to organoleptic parameters have been characterized in this work. It has been established that samples of natural honey of lime and buckwheat varieties correspond to the standard according to the organoleptic parameters (colour, taste, aroma, consistency, crystallization, signs of fermentation, acidification), and only samples of floral honey have insignificant mechanical impurities.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/14150
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Holinei_konf_octinka_jakosti_medu.pdf448,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.