Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/14150
Название: Оцінка якості меду з власних пасічних угідь за органолептичними показниками
Авторы: Голіней, Галина Михайлівна
Библиографическое описание: Голіней Г. Оцінка якості меду з власних пасічних угідь за органолептичними показниками // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Вітчизняна наука на зламі епох: проблеми та перспективи розвитку» (15 березня 2019 р.) : зб. наук. праць. Переяслав-Хмельницький, 2019. Вип. 50. С. 236-238
Дата публикации: 15-мар-2019
Ключевые слова: бджільництво
якість меду
види натурального меду
показники
beekeeping
quality of honey
types of natural honey
indicators
Краткий осмотр (реферат): У статті охарактеризовано показники кількості меду, зібраного з власної пасіки при однаковій кількості бджолосімей і зроблено оцінку якості меду відібраних зразків за органолептичними показниками. Встановлено, що за органолептичними показниками (колір, смак, аромат, консистенція, кристалізація, ознаки бродіння (закисання), механічні домішки зразки натурального меду липового і гречаного сортів відповідають стандарту, і лише зразки квіткового меду мають незначні механічні домішки.
The article focus on the indicators of the amount of honey collected from own apiaries with the same number of bee colonies, and the estimation of the quality of honey of selected samples according to organoleptic parameters have been characterized in this work. It has been established that samples of natural honey of lime and buckwheat varieties correspond to the standard according to the organoleptic parameters (colour, taste, aroma, consistency, crystallization, signs of fermentation, acidification), and only samples of floral honey have insignificant mechanical impurities.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/14150
Располагается в коллекциях:Тези конференцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Holinei_konf_octinka_jakosti_medu.pdf448,38 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.