Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/14174
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрижановська, Маргарита-
dc.contributor.authorБевсюк, Юлія-
dc.date.accessioned2020-04-10T08:52:17Z-
dc.date.available2020-04-10T08:52:17Z-
dc.date.issued2019-05-31-
dc.identifier.citationКрижановська М., Бевсюк Ю. Вплив ароматизаторів м’ясних продуктів харчування на чисельність Drosophila melanogaster // Матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації» (31 травня 2019 р.). : збірник наукових праць. Переяслав-Хмельницький, 2019. Вип. 47. С. 18-20uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/14174-
dc.description.abstractУ статті вивчалася зміна чисельності Drosophila melanogaster під впливом ароматизаторів м’ясних продуктів харчування. Дослідження проводилося на лінії Normal. Під час даного експерименту використовувалися ароматизатори: «Indasia. Спеції для білих ковбасок гриль» та «Indasia. Wursal PF (ароматизатор зі смаком свинини)».uk_UA
dc.description.abstractThe article investigates the change in the amount of Drosophila melanogaster under the influence of meat product flavors. The study was conducted on the Normal line. During this experiment flavors were used: "Indasia. Spices for White Grilled Sausages" and "Indasia. Wursal PF (flavored pork flavor)."uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectDrosophila melanogasteruk_UA
dc.subjectлінія Normaluk_UA
dc.subjectароматизатор «Indasia. Спеції для білих ковбасок гриль»uk_UA
dc.subjectароматизатор «Indasia. Wursal PF (ароматизатор зі смаком свинини)»uk_UA
dc.subjectрекомендована дозаuk_UA
dc.subjectдозаuk_UA
dc.subjectзбільшена у 10 разівuk_UA
dc.subjectчисельність особинuk_UA
dc.subjectthe Normal lineuk_UA
dc.subjectflavor "Indasia. Spices for White Grilled Sausages "uk_UA
dc.subjectflavor "Indasia. Wursal PF (flavored pork flavor)"uk_UA
dc.subjectrecommended doseuk_UA
dc.subjectdoseuk_UA
dc.subjectincreased by 10 timesuk_UA
dc.subjectnumber of individualsuk_UA
dc.titleВплив ароматизаторів м’ясних продуктів харчування на чисельність Drosophila melanogasteruk_UA
dc.typeConference Abstractuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kryzhanovska_Bevsyk_kof_Drosophila_melanogaster.pdf1,05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.