Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/14174
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крижановська, Маргарита | - |
dc.contributor.author | Бевсюк, Юлія | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-10T08:52:17Z | - |
dc.date.available | 2020-04-10T08:52:17Z | - |
dc.date.issued | 2019-05-31 | - |
dc.identifier.citation | Крижановська М., Бевсюк Ю. Вплив ароматизаторів м’ясних продуктів харчування на чисельність Drosophila melanogaster // Матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації» (31 травня 2019 р.). : збірник наукових праць. Переяслав-Хмельницький, 2019. Вип. 47. С. 18-20 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/14174 | - |
dc.description.abstract | У статті вивчалася зміна чисельності Drosophila melanogaster під впливом ароматизаторів м’ясних продуктів харчування. Дослідження проводилося на лінії Normal. Під час даного експерименту використовувалися ароматизатори: «Indasia. Спеції для білих ковбасок гриль» та «Indasia. Wursal PF (ароматизатор зі смаком свинини)». | uk_UA |
dc.description.abstract | The article investigates the change in the amount of Drosophila melanogaster under the influence of meat product flavors. The study was conducted on the Normal line. During this experiment flavors were used: "Indasia. Spices for White Grilled Sausages" and "Indasia. Wursal PF (flavored pork flavor)." | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | Drosophila melanogaster | uk_UA |
dc.subject | лінія Normal | uk_UA |
dc.subject | ароматизатор «Indasia. Спеції для білих ковбасок гриль» | uk_UA |
dc.subject | ароматизатор «Indasia. Wursal PF (ароматизатор зі смаком свинини)» | uk_UA |
dc.subject | рекомендована доза | uk_UA |
dc.subject | доза | uk_UA |
dc.subject | збільшена у 10 разів | uk_UA |
dc.subject | чисельність особин | uk_UA |
dc.subject | the Normal line | uk_UA |
dc.subject | flavor "Indasia. Spices for White Grilled Sausages " | uk_UA |
dc.subject | flavor "Indasia. Wursal PF (flavored pork flavor)" | uk_UA |
dc.subject | recommended dose | uk_UA |
dc.subject | dose | uk_UA |
dc.subject | increased by 10 times | uk_UA |
dc.subject | number of individuals | uk_UA |
dc.title | Вплив ароматизаторів м’ясних продуктів харчування на чисельність Drosophila melanogaster | uk_UA |
dc.type | Conference Abstract | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kryzhanovska_Bevsyk_kof_Drosophila_melanogaster.pdf | 1,05 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.