Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/14174
Название: Вплив ароматизаторів м’ясних продуктів харчування на чисельність Drosophila melanogaster
Авторы: Крижановська, Маргарита
Бевсюк, Юлія
Библиографическое описание: Крижановська М., Бевсюк Ю. Вплив ароматизаторів м’ясних продуктів харчування на чисельність Drosophila melanogaster // Матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації» (31 травня 2019 р.). : збірник наукових праць. Переяслав-Хмельницький, 2019. Вип. 47. С. 18-20
Дата публикации: 31-мая-2019
Ключевые слова: Drosophila melanogaster
лінія Normal
ароматизатор «Indasia. Спеції для білих ковбасок гриль»
ароматизатор «Indasia. Wursal PF (ароматизатор зі смаком свинини)»
рекомендована доза
доза
збільшена у 10 разів
чисельність особин
the Normal line
flavor "Indasia. Spices for White Grilled Sausages "
flavor "Indasia. Wursal PF (flavored pork flavor)"
recommended dose
dose
increased by 10 times
number of individuals
Краткий осмотр (реферат): У статті вивчалася зміна чисельності Drosophila melanogaster під впливом ароматизаторів м’ясних продуктів харчування. Дослідження проводилося на лінії Normal. Під час даного експерименту використовувалися ароматизатори: «Indasia. Спеції для білих ковбасок гриль» та «Indasia. Wursal PF (ароматизатор зі смаком свинини)».
The article investigates the change in the amount of Drosophila melanogaster under the influence of meat product flavors. The study was conducted on the Normal line. During this experiment flavors were used: "Indasia. Spices for White Grilled Sausages" and "Indasia. Wursal PF (flavored pork flavor)."
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/14174
Располагается в коллекциях:Тези конференцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Kryzhanovska_Bevsyk_kof_Drosophila_melanogaster.pdf1,05 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.