Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/14174
Title: Вплив ароматизаторів м’ясних продуктів харчування на чисельність Drosophila melanogaster
Authors: Крижановська, Маргарита
Бевсюк, Юлія
Bibliographic description (Ukraine): Крижановська М., Бевсюк Ю. Вплив ароматизаторів м’ясних продуктів харчування на чисельність Drosophila melanogaster // Матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації» (31 травня 2019 р.). : збірник наукових праць. Переяслав-Хмельницький, 2019. Вип. 47. С. 18-20
Issue Date: 31-May-2019
Keywords: Drosophila melanogaster
лінія Normal
ароматизатор «Indasia. Спеції для білих ковбасок гриль»
ароматизатор «Indasia. Wursal PF (ароматизатор зі смаком свинини)»
рекомендована доза
доза
збільшена у 10 разів
чисельність особин
the Normal line
flavor "Indasia. Spices for White Grilled Sausages "
flavor "Indasia. Wursal PF (flavored pork flavor)"
recommended dose
dose
increased by 10 times
number of individuals
Abstract: У статті вивчалася зміна чисельності Drosophila melanogaster під впливом ароматизаторів м’ясних продуктів харчування. Дослідження проводилося на лінії Normal. Під час даного експерименту використовувалися ароматизатори: «Indasia. Спеції для білих ковбасок гриль» та «Indasia. Wursal PF (ароматизатор зі смаком свинини)».
The article investigates the change in the amount of Drosophila melanogaster under the influence of meat product flavors. The study was conducted on the Normal line. During this experiment flavors were used: "Indasia. Spices for White Grilled Sausages" and "Indasia. Wursal PF (flavored pork flavor)."
URI: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/14174
Appears in Collections:Тези конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kryzhanovska_Bevsyk_kof_Drosophila_melanogaster.pdf1,05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.