Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/14645
Название: NATURAL RESERVED AREAS AS OBJECTS FOR THE FORMATION OF ENVIRONMENTALLY COMPETENT SOCIETY
Авторы: Lisova, N.
Havryshok, B.
Библиографическое описание: Lisova N., Havryshok B. NATURAL RESERVED AREAS AS OBJECTS FOR THE FORMATION OF ENVIRONMENTALLY COMPETENT SOCIETY // Міждисциплінарні інтеграційні процеси у системі географічної та екологічної науки : матеріали міжнародної наук.-практ. конф. присвяченої 25-річчю відкриття спеціальності «Екологія» у Тернопільському національному педагогічному університеті ім. В. Гнатюка (7-8 травня 2019 р.). Тернопіль : Тайп, 2019. С. 76–79.
Дата публикации: 7-мая-2019
Издательство: Тайп
Ключевые слова: природно-заповідні території
види
генофонд
рослини
людина
Краткий осмотр (реферат): Стаття присвячена вивченню природно-заповідних територій та їх впливу на формування екологічно грамотного суспільства. Увага зосереджена на природних і антропогенних змінах, які відбулися в природній флорі за останні століття. Проаналізовано основні екологічні проблеми національного природного парку «Кременецькі гори» та Голицького ботаніко-ентомологічного заказника. Запропоновано основні шляхи вирішення цих проблем. Зазначена необхідність захисту рідкісних і зникаючих видів рослин як невід'ємної частини більш загальної проблеми - збереження і відновлення природного середовища та раціонального використання його багатств і ресурсів, а також формування гармонійної, мислячої, що піклується про майбутнє особистості людини.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/14645
Располагается в коллекциях:Міждисциплінарні інтеграційні процеси у системі географічної та екологічної науки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Lisova_Havryshok.pdf92,89 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.