Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/14715
Назва: Вивчення дії ароматизаторів м’ясних продуктів харчування на чисельність Drosophila melanogaster
Автори: Бевсюк, Ю. Р.
Крижановська, Маргарита Анатоліївна
Бібліографічний опис: Бевсюк Ю. Р., Крижановська М. А. Вивчення дії ароматизаторів м’ясних продуктів харчування на чисельність Drosophila melanogaster // Тернопільські біологічні читання – Ternopil Bioscience – 2019 : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 80-річчю від дня народження д.б.н., проф. Явоненка О. Ф. та 75-річчю від дня народження д.б.н., проф. Яковенка Б. В. (4-5 листопада 2019 р., Тернопіль). Тернопіль : Вектор, 2019. С. 53–55.
Дата публікації: 4-лис-2019
Видавництво: Вектор
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/14715
Розташовується у зібраннях:Тернопільські біологічні читання – Ternopil Bioscience – 2019

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bevsiuk_Kryzhanovska.pdf49,96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.