Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/16009
Назва: COMPLEX EFFECT OF ROUNDUP AND HEATING ON BIVALVE MOLLUSK UNIO TUMIDUS UTILIZING IN VIVO AND EX VIVO APPROACHES
Автори: Khoma, V. V.
Martinyuk, V. V.
Mackiv, T. R.
Yunko, K. B.
Formanchuk, R. T.
Rarok, Y. S.
Garasymiv, O. I.
Sahno, A. I.
Lushchak, L. V.
Kozachuk, I. A.
Gnatyshyna, L. L.
Stoliar, O. B.
Бібліографічний опис: COMPLEX EFFECT OF ROUNDUP AND HEATING ON BIVALVE MOLLUSK UNIO TUMIDUS UTILIZING IN VIVO AND EX VIVO APPROACHES / Khoma V. V. // Тернопільські біологічні читання – Ternopil Bioscience – 2020 : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 80-річчю хіміко-біологічного факультету Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. (22-23 травня 2020 р., Тернопіль). Тернопіль : Вектор, 2020. С. 107-110
Дата публікації: 22-тра-2020
Видавництво: Вектор
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/16009
Розташовується у зібраннях:Тернопільські біологічні читання – Ternopil Bioscience – 2020

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
27_Khoma_Martinyuk_in.pdf144,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.