Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/17601
Название: Підготовка учнівської молоді до сімейного життя в Україні ХХІ століття: стан, тенденції, шляхи вдосконалення : монографія.
Авторы: Кравець, Володимир Петрович
Библиографическое описание: Кравець В. П. Підготовка учнівської молоді до сімейного життя в Україні ХХІ століття: стан, тенденції, шляхи вдосконалення : монографія. Тернопіль : ТНПУ ім. В. Гнатюка, 2020. 584 с.
Дата публикации: 2020
Издательство: ТНПУ ім. В. Гнатюка
Краткий осмотр (реферат): В монографії, яка стала результатом багаторічного дослідження у відповідності до плану відділення загальної педагогіки та філософії освіти Національної академії педагогічних наук України розкривається актуальність, реальний стан, шляхи вирішення та перспективи розвитку системи підготовки учнівської молоді в Українв на сучасному етапі її розвитку. Проаналізовано соціальні детермінанти та напрямки формування майбутнього сім’янина. Розглядаються зміст, організаційні форми та методи безпосередньої дошлюбної підготовки, сексуальної соціалізації та виховання усвідомленого батьківства. Рекомендуються шляхи імплементації зарубіжного досвіду у вітчизняну практику фамілістичної підготовки школярів Монографія містить обширний статистичний матеріал, зібраний і систематизований науковцями науково-дослідного центру з проблем ґендерної освіти і виховання учнівської та студентської молоді, створеного Національною академією педагогічних наук України спільно з Тернопільським національним педагогічним університетом імені Володимира Гнатюка. Книга, адресована викладачам закладів вищої освіти, студентам, може бути корисна науковцям-фаміліологам, вчителям, класним керівникам, соціальним працівникам та практичним психологам, які мають вирішувати проблему підготовки школярів до шлюбу та сімейного життя. Вона буде корисною також усім батькам незалежно від їх культурного рівня і віку. Її варто прочитати всім, хто пов'язаний з вихованням дітей.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/17601
ISBN: 978-617-595-093-7
Располагается в коллекциях:Монографії, розділи з монографій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Monografia_Kravec.pdf4,5 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.