Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/18935
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorГоловацька, Юлія Богданівна-
dc.contributor.authorКухтин, Марія-
dc.date.accessioned2021-05-26T12:51:24Z-
dc.date.available2021-05-26T12:51:24Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationКухтин М. Рецептивний аспект перекладу художнього твору // Студентський науковий альманах факультету іноземних мов ТНПУ ім. В. Гнатюка. Тернопіль : ТНПУ ім. В. Гнатюка, 2019. № 1 (16). С. 132-135uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/18935-
dc.description.abstractСтаття присвячена дослідженню рецепції перекладу художнього твору, а також інтерпретації тексту оригіналу. Визначено, що на сучасному етапі художній твір пов’язується не лише з фігурою письменника, але й з фігурою читача, тобто орієнтується на читацьку рецепцію. Досліджено вплив психологічного та рецептивного аспекту при сприйманні перекладу.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНПУ ім. В. Гнатюкаuk_UA
dc.subjectтекстuk_UA
dc.subjectперекладuk_UA
dc.subjectрецепціяuk_UA
dc.subjectінтерпретаціяuk_UA
dc.subjectтвірuk_UA
dc.titleРецептивний аспект перекладу художнього творуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Студентський науковий альманах факультету іноземних мов ТНПУ ім. В. Гнатюка. 2019. № 1 (16)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
38_Kukhtyn.pdf85,94 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.