Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/18935
Title: Рецептивний аспект перекладу художнього твору
Authors: Кухтин, Марія
Bibliographic description (Ukraine): Кухтин М. Рецептивний аспект перекладу художнього твору // Студентський науковий альманах факультету іноземних мов ТНПУ ім. В. Гнатюка. Тернопіль : ТНПУ ім. В. Гнатюка, 2019. № 1 (16). С. 132-135
Issue Date: 2019
Publisher: ТНПУ ім. В. Гнатюка
Supervisor: Головацька, Юлія Богданівна
Keywords: текст
переклад
рецепція
інтерпретація
твір
Abstract: Стаття присвячена дослідженню рецепції перекладу художнього твору, а також інтерпретації тексту оригіналу. Визначено, що на сучасному етапі художній твір пов’язується не лише з фігурою письменника, але й з фігурою читача, тобто орієнтується на читацьку рецепцію. Досліджено вплив психологічного та рецептивного аспекту при сприйманні перекладу.
URI: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/18935
Appears in Collections:Студентський науковий альманах факультету іноземних мов ТНПУ ім. В. Гнатюка. 2019. № 1 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
38_Kukhtyn.pdf85,94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.