Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/18935
Назва: Рецептивний аспект перекладу художнього твору
Автори: Кухтин, Марія
Бібліографічний опис: Кухтин М. Рецептивний аспект перекладу художнього твору // Студентський науковий альманах факультету іноземних мов ТНПУ ім. В. Гнатюка. Тернопіль : ТНПУ ім. В. Гнатюка, 2019. № 1 (16). С. 132-135
Дата публікації: 2019
Видавництво: ТНПУ ім. В. Гнатюка
Науковий керівник: Головацька, Юлія Богданівна
Ключові слова: текст
переклад
рецепція
інтерпретація
твір
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена дослідженню рецепції перекладу художнього твору, а також інтерпретації тексту оригіналу. Визначено, що на сучасному етапі художній твір пов’язується не лише з фігурою письменника, але й з фігурою читача, тобто орієнтується на читацьку рецепцію. Досліджено вплив психологічного та рецептивного аспекту при сприйманні перекладу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/18935
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий альманах факультету іноземних мов ТНПУ ім. В. Гнатюка. 2019. № 1 (16)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
38_Kukhtyn.pdf85,94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.