Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/20844
Название: Географічна наука і освіта у вимірах ХХІ століття (присвячена 150-ій річни-ці від дня народження Володимира Гнатюка)
Библиографическое описание: Географічна наука і освіта у вимірах ХХІ століття (присвячена 150-ій річниці від дня народження Володимира Гнатюка) : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих науковців (м. Тернопіль, 13 травня 2021 р.). Тернопіль : ТНПУ ім. В. Гнатюка, 2021. 224 с.
Дата публикации: 13-мая-2021
Издательство: ТНПУ ім. В. Гнатюка
Краткий осмотр (реферат): До збірника матеріалів конференції ввійшли результати наукових до-сліджень молодих вчених, представлених на Всеукраїнській науково-практичній конференції студентів, аспірантів та молодих науковців, що відбулася у м. Терно-полі 13 травня 2021 р. Вони охоплюють широке коло питань у галузі географії, краєзнавства, регіональних студій. Збірник присвячений 150-ій річниці від дня народження визначного діяча науки і культури України – Володимира Гнатюка, ім’я якого носить Тернопільський національний педагогічний університет. Для фахівців у галузі географії, туризму, працівників державних і громад-ських природоохоронних закладів і установ, учителів та студентів, широкого кола читачів.
Описание: Повнотекстові матеріали конференції
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/20844
Располагается в коллекциях:Географічна наука і освіта у вимірах ХХІ століття (присвячена 150-ій річниці від дня народження Володимира Гнатюка)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Geogr_nayka_osvita_2021.pdf5,29 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.