Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/21585
Название: Природно-рекреаційний потенціал Волинської області
Другие названия: ПРИРОДНО-РЕКРЕАЦИОННЫЙ ПОТЕНЦИАЛ ВОЛЫНСКОЙ ОБЛАСТИ.
THE NATURAL AND RECREATIONAL POTENTIAL OF VOLYN REGION.
Авторы: Зузук, Федір
Колошко, Леся
Карпюк, Зоя
Библиографическое описание: Зузук Ф., Колошко Л., Карпюк З. Природно-рекреаційний потенціал Волинської області // Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету. Сер. Географія. Тернопіль : Тайп. 2010. №2 . С.102-105.
Дата публикации: 2010
Издательство: Тайп
Ключевые слова: регіони
ландшафти
природні ресурси
ґрунти
туризм
рекреація
водні ресурси
регионы
ландшафты
природные ресурсы
почвы
туризм
рекреация
водные ресурсы
regions
landscape
natural resources
soils
tourism
recreation
water resources
Серия/номер: Географія;
Краткий осмотр (реферат): Здійснений аналіз природних ресурсів Волинської області засвідчує значний потенціал корисних копалин, поверхневих і підземних вод, боліт, ґрунтів, луків, рослинного і тваринного світу, рекреаційних і туристських можливостей і т. д. Загалом природно-рекреаційний потенціал області не має збалансованого використання, що засвідчує про відсутність не тільки в області, а й державі дієвої природоохоронної політики та відповідного контролю в галузі охорони довкілля.
Здійснений аналіз природних ресурсів Волинської області засвідчує значний потенціал корисних копалин, поверхневих і підземних вод, боліт, ґрунтів, луків, рослинного і тваринного світу, рекреаційних і туристських можливостей і т. д. Загалом природно-рекреаційний потенціал області не має збалансованого використання, що засвідчує про відсутність не тільки в області, а й державі дієвої природоохоронної політики та відповідного контролю в галузі охорони довкілля
Здійснений аналіз природних ресурсів Волинської області засвідчує значний потенціал корисних копалин, поверхневих і підземних вод, боліт, ґрунтів, луків, рослинного і тваринного світу, рекреаційних і туристських можливостей і т. д. Загалом природно-рекреаційний потенціал області не має збалансованого використання, що засвідчує про відсутність не тільки в області, а й державі дієвої природоохоронної політики та відповідного контролю в галузі охорони довкілля.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/21585
Располагается в коллекциях:Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету. Сер. Географія. 2010. №2 (випуск 28)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Zuzuk.pdf306,19 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.