Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/22796
Назва: Інноваційні технології у професійній діяльності польських учителів на заняттях з предмету “виховання до життя в сім’ї”
Автори: Даценко, Ірина
Бібліографічний опис: Даценко І. Інноваційні технології у професійній діяльності польських учителів на заняттях з предмету “виховання до життя в сім’ї” // Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка. Сер. Педагогіка. Тернопіль : ТНПУ ім. В. Гнатюка, 2007. № 2. C. 121–126.
Дата публікації: 2007
Видавництво: ТНПУ ім. В. Гнатюка
Серія/номер: Педагогіка;
Короткий огляд (реферат): У статті сфокусовано увагу на використанні інноваційних підходів, впровадженні нових педагогічних технологій в навчальний процес під час викладання курсу “Виховання до життя в сім’ї” в школах Польщі. Аналізуються інтерактивні форми роботи з учнями, їх ефективність у формуванні позитивної мотивації на здоровий спосіб життя учнівської молоді. Представлено досвід польських учителів-практиків у підвищенні ефективності навчання та виховання, організації навчально-виховного процесу, вдосконаленні уроку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/22796
Розташовується у зібраннях:Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Сер. Педагогіка. 2007. № 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Datsenko.pdf372,45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.