Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/23215
Название: Застосування арт-терапевтичних технологій в роботі зі студентами з особливими освітніми потребами
Авторы: Головатюк, Іван
Библиографическое описание: Головатюк І. Застосування арт-терапевтичних технологій в роботі зі студентами з особливими освітніми потребами // Соціальна робота: виклики сьогодення : збірник наукових праць за матеріалами Х Міжнародної науково-практичної конференції (13-14 травня 2021 р.). Тернопіль : ТНПУ імені В. Гнатюка, 2021. С. 238-241.
Дата публикации: 13-мая-2021
Издательство: ТНПУ ім. В. Гнатюка
Ключевые слова: інноваційні технології
арт-терапевтичні технології
інклюзивна освіта
Краткий осмотр (реферат): Автор аналізує особливості застосування арт-терапевтичних технологій в умовах інклюзивної освіти в ЗВО. Виокремлено основні труднощі, з якими стикаються студенти з особливими освітніми потребами під час навчання. Окреслено потенціал арт-терапевтичних технологій для подолання труднощів, які постають перед студентами ЗВО, а також для формування загальних і фахових компетенцій студентів. Розглянуто основні арт-терапевтичні технології, що можуть застосовуватися в роботі зі студентами з особливими освітніми потребами.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/23215
Располагается в коллекциях:Соціальна робота: виклики сьогодення

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Holovatyuk.pdf517,3 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.