Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/24858
Название: Специфіка застосування вправ на редагування у процесі вивчення лексики
Авторы: Гарасим, Юлія Андріївна
Библиографическое описание: Гарасим Ю. А. Специфіка застосування вправ на редагування у процесі вивчення лексики / наук. кер. М. Й. Криськів // Science, innovations and education: problems and prospects: the 9 th International scientific and practical conference, april 6-8, 2022. Tokyo : CPN Publishing Group, 2022. P. 250-259.
Дата публикации: 6-апр-2022
Ключевые слова: лексика
текст
аналіз
редагування
помилки
словникова робота
Краткий осмотр (реферат): У статті розглянута специфіка застосування вправ на редагування у процесі вивчення лексики на уроках української мови в середній школі; проаналізовано використання словникової роботи як засобу редагування тексту в процесі вивчення лексики; з’ясовано основні завдання, принципи та об’єкти словникової роботи на уроках української мови; подано приклади вправ, спрямованих на з’ясування семантики слова, його основних ознак, ознайомлення з словниковим складом української мови, сферою вживання різних лексичних шарів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/24858
Располагается в коллекциях:Публікації здобувачів вищої освіти

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Garasim.pdf1,31 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.