Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/26290
Назва: Професор Юрій Полянський: від плакорів Поділля до засніжених Анд
Бібліографічний опис: Професор Юрій Полянський: від плакорів Поділля до засніжених Анд : матеріали Всеукраїнського онлайн-семінару, приуроченого 130-річчю з дня народження географа, геолога, археолога Полянського Юрія Івановича (27-28 травня 2022 р.). Тернопіль : Вектор, 2022. 206 с.
Дата публікації: 27-тра-2022
Видавництво: Вектор
Короткий огляд (реферат): Збірник містить матеріали онлайн-семінару, який присвячений ролі професора Юрія Полянського у вітчизняній географічній науці. Також у тезах висвітлюються атуальні питання осмислення різних аспектів у царині сучасної географічної, археологічної, туризмологічної та екологічної науки. Матеріали семінару можуть бути цікавими та корисними для науковців, викладачів, аспірантів та студентів. Тексти представлено у авторській редакції. Автори несуть повну відповідальність за зміст доповідей, а також добір, точність наведених фактів, цитат, власних імен та інших відомостей.
Опис: Повнотекстовий збірник матеріалів конференції
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/26290
Розташовується у зібраннях:Професор Юрій Полянський: від плакорів Поділля до засніжених Анд

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Konf_Poljanskuy_2022.pdf3,3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.