Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/28040| Название: | Тренди гастрономічних послуг в регіонах України, їх роль для розвитку туристичної інфраструктури |
| Авторы: | Поплавська, Інна Володимирівна |
| Библиографическое описание: | Поплавська І. Тренди гастрономічних послуг в регіонах України, їх роль для розвитку туристичної інфраструктури // Наукові записки «Замки Тернопілля». Збараж : ВІК, 2021. № 11. С. 151-155 |
| Дата публикации: | 2021 |
| Издательство: | ВІК |
| Краткий осмотр (реферат): | В публікації обґрунтовано роль сучасних тенденцій ресторанного бізнесу в Україні як запоруки формування туристичних потоків та складової туристичної інфраструктури. Здійснено огляд можливих варіантів розвитку ресторанного господарства, а також проаналізовано базові ресторанні тенденції в регіонах України. |
| URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/28040 |
| ISBN: | 966-636-013-6 |
| Располагается в коллекциях: | Статті |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Poplavska_Zamku.pdf | 834,11 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.