Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/29197
Назва: Ресторанний бізнес в Україні: сучасність та перспективи
Автори: Польова, Л. В.
Вичівський, П. П.
Бібліографічний опис: Польова Л. В., Вичівський П. П. Ресторанний бізнес в Україні: сучасність та перспективи // Професор Ольга Заставецька - вчена, педагог, організатор географічної науки (до 70-ої річниці від дня народження вченої) : збірник матеріалів Всеукраїнської науково-практичної конференції (27 квітня 2023 року, м. Тернопіль). Тернопіль : ТНПУ ім. В. Гнатюка, 2023. С. 275-278
Дата публікації: 27-кві-2023
Видавництво: ТНПУ ім. В. Гнатюка
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/29197
Розташовується у зібраннях:Професор Ольга Заставецька - вчена, педагог, організатор географічної науки (до 70-ої річниці від дня народження вченої)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Polova_Vychivskyi.pdf362,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.