Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/29318
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДубова, Н. В.-
dc.date.accessioned2023-06-20T10:31:50Z-
dc.date.available2023-06-20T10:31:50Z-
dc.date.issued2023-04-20-
dc.identifier.citationДубова Н. В. Впровадження сучасних технологій навчання під час підготовки фахівців харчової галузі // Актуальні проблеми та перспективи технологічної і професійної освіти : матеріали VIІ всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Тернопіль, 20-21 квітня 2023 р.). Тернопіль : ТНПУ ім. В. Гнатюка, 2023. С. 126-127uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/29318-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНПУ ім. В. Гнатюкаuk_UA
dc.titleВпровадження сучасних технологій навчання під час підготовки фахівців харчової галузіuk_UA
dc.typeConference Abstractuk_UA
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми та перспективи технологічної і професійної освіти

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Dubova.pdf287,1 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.